Ellerinize sağlık karanlık ton için çok hoş olmuş.![]()
Boş zamanım vardı bir logo denemesi yapayım dedim sizce nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum (karanlık modda bakın)
Teşekkür ederimEllerinize sağlık karanlık ton için çok hoş olmuş.![]()
Aydınlık tema olanınıda yapabilirmisinizTeşekkür ederim
elinize, emeğinize sağlık.. Çok güzel bir tasarım olmuş...![]()
Teşekkür ederimElinize emeğinize sağlık.
Tabiki hangi renk tonlarını tercih edersiniz ona göre düzenliyimAydınlık tema olanınıda yapabilirmisiniz
Karanlık tema için olan logonun sadece aydınlık temadaki siyah halini müsait olduğunda inşAllah.Teşekkür ederim
Tabiki hangi renk tonlarını tercih edersiniz ona göre düzenliyim
Sorun değil basit bir işlem hemen atıyorum bi snKaranlık tema için olan logonun sadece aydınlık temadaki siyah halini müsait olduğunda inşAllah.
Çok teşekkür ederim.Bu logoları güncellicem site içersinde![]()
Buyrun
Teşekkür ederim güncellendi çok yakışmışÇok teşekkür ederim.Bu logoları güncellicem site içersinde
Sağolun hepberaber el ele.Teşekkür ederim güncellendi çok yakışmış
archiveforum.org, kullanıcılar arası bilgi ve içerik paylaşımına açık bir platformdur. Bu doğrultuda, sitemize kayıt olan tüm kullanıcılar, herhangi bir ön denetime tabi tutulmaksızın mesaj, konu ve görsel içerik paylaşımında bulunabilmektedir.
Bu nedenle, archiveforum.org üzerinde paylaşılan içeriklerin (mesaj, konu, görsel vb.) yasal sorumluluğu tamamen içeriği paylaşan kullanıcıya aittir. archiveforum.org hiçbir şekilde bu içeriklerden kaynaklanabilecek yasal sorumluluğu kabul etmez.
Sitemiz üzerinde yasalara aykırı bir içerik tespit edilmesi durumunda, İletişim sayfası üzerinden bildirimde bulunulması hâlinde, ilgili içerik en geç 24 saat içerisinde yayından kaldırılacaktır.
Aşağıdaki sosyal medya hesapları archiveforum.org’un resmi hesaplarıdır: